Prof. Dr. Serpil AYTAÇ
1977 yılında Sosyal Hizmetler Akademisinden mezun oldu. 1977-1980 yılları arasında Sağlık ve Sosyal Yardım Bakanlığı'na bağlı çeşitli kurum ve kuruluşlarda Sosyal Çalışma Uzmanı olarak görev yaptı. Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde Sosyal Çalışma Uzmanı olarak görevli iken, üniversitenin kreş ve anaokulunu kurarak yöneticilik görevini üstlendi. 1980-1993 yılları arasında Uludağ Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde şube müdürü olarak görev yaptı.

Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümünde başladığı doktora çalışmaları sonucu 1986 yılında Doktor oldu. 1991 yılında Yardımcı Doçent olan Dr.Aytaç, 1993 yılına kadar üniversitedeki kreş ve anaokulu müdürlüğü görevini de beraberinde yürüttü.

Dr.Aytaç, 1996 yılında Yönetim ve Çalışma Psikolojisi Anabilim dalından Doçent oldu.Nisan 2002 tarihinde aynı anabilim dalında profesörlüğe yükseltildi. Halen Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü Başkan Yardımcısı, aynı zamanda Yönetim ve Çalışma Psikolojisi Anabilim Dalı Başkanı olan Prof. Dr.Aytaç'ın kariyer planlaması, özürlüler, gençlik sorunları, motivasyon, stres, yönetim ve çalışma psikolojisi konularında yayınlanmış akademik çalışmaları bulunmaktadır. Evli ve iki çocuk annesidir.
Tüm Eserleri ve Katkıda Bulundukları